Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bryt vanen med å være deg selv

Genene har ikke forutbestemt deg og hardkodet deg til å være på en viss måte resten av livet. Nyere forskning viser at alle mennesker er i stand til å skape den virkeligheten de velger.

I Bryt vanen med å være deg selv bruker den anerkjente forfatteren, foredragsholderen, forskeren og kiropraktoren Joe Dispenza kunnskaper fra feltene kvantefysikk, nevrovitenskap, hjernekjemi, biologi og genetikk for å vise oss hva som er mulig. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Genene har ikke forutbestemt deg og hardkodet deg til å være på en viss måte resten av livet. Nyere forskning viser at alle mennesker er i stand til å skape den virkeligheten de velger.

I Bryt vanen med å være deg selv bruker den anerkjente forfatteren, foredragsholderen, forskeren og kiropraktoren Joe Dispenza kunnskaper fra feltene kvantefysikk, nevrovitenskap, hjernekjemi, biologi og genetikk for å vise oss hva som er mulig.

Du får ikke bare de nødvendige kunnskapene til å kunne endre aspekter ved deg selv, men du lærer trinn for trinn hvordan du skal anvende det du har lært for å oppnå målbare endringer innenfor ethvert område av livet ditt.

Dispenza avmystifiserer gammel innsikt og gjør avstanden mindre mellom vitenskap og åndelighet. Gjennom kurs og forelesninger har Dispenza lært folk i 24 forskjellige land å bruke disse prinsippene for å forandre seg selv fra innsiden og ut.

Når du bryter vanen med å være deg selv og oppnår reelle indre forandringer, vil livet ditt aldri bli det samme igjen!

Detaljer

Forlag
Skriptor
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
382
ISBN
9788293802068
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Breaking the habit of being yourself
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bryt vanen med å være deg selv:

Fryd
-50 %

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
149,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv