Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Du kan få det bedre

forstå mer av deg selv og relasjonene dine

Egentlig burde det være enkelt å få det bedre: Drikk mindre. Spis sunnere. Snakk om det som plager deg. De som kommer til Peder Kjøs har prøvd mange slike tips, og endt opp med å føle seg verre, fordi de ikke har fått til det som virker så enkelt for andre. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Egentlig burde det være enkelt å få det bedre: Drikk mindre. Spis sunnere. Snakk om det som plager deg. De som kommer til Peder Kjøs har prøvd mange slike tips, og endt opp med å føle seg verre, fordi de ikke har fått til det som virker så enkelt for andre.

Men når moren hans dør, opplever psykologen at han treger hjelp til å sortere i trådene som har floket seg sammen. Hvorfor var han ikke mer til stede når hun trengte ham? Hvorfor var det alltid en distanse mellom dem? Og hvordan forsoner han seg med at ting ble som de ble?

For å få det bedre med seg selv, tar den erfarne psykologen Peder Kjøs i bruk kunnskap, erfaringer og metoder han har opparbeidet seg gjennom sitt virke som terapeut. I denne nære og varme boken forteller han om hva som har hjulpet ham - i håp om at det også kan hjelpe deg.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788272018176
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du kan få det bedre:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv