Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Feel The Fear And Do It Anyway

«If you have trouble taking risks and need help read Feel The Fear And Do It Anyway»

Daily Express

Beautifully crafted hardback edition of this timeless classic to mark its 25th anniversary, including a new introduction by the author. Les mer

247,-
Sendes innen 7 virkedager
Beautifully crafted hardback edition of this timeless classic to mark its 25th anniversary, including a new introduction by the author.

Medlemsvurdering:
Denne boken er bare fantastisk. I jungelen av selvhjelpsbøker er denne helt klart en favoritt. Med sin "sunn fornuft"-holdning til hvordan man skal takle angst og frykt er den milevis foran mange andre. Den lille boken er lettlest og velskrevet. Den er faktisk en av de korteste selvhjelpsbøkene jeg har kommet over, men hva gjør det når den lille boken er fylt med insirerende affirmasjoner, anekdoter og praktiske forslag til hvordan man kan overvinne det som holder deg tilbake. Det er ikke en bok man kan lese en gang og vips så har man løst "alle" sine problemer. For å få fullt utbytte, er det lurt å lese den flere ganger.

R

Detaljer

Forlag
Vermilion
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
272
ISBN
9780091947446
Utgivelsesår
2012
Format
20 x 14 cm

Om forfatteren

Internationally renowned author Susan Jeffers, Ph.D., has helped millions of people all over the world to overcome their fears and heal the pain in their lives. Her books have been published in over 100 countries and translated into over 36 languages. Feel the Fear and Do It Anyway (R) is the book that launched her life-long career as one of the top self-help authors in the world and has sold over two million copies worldwide. For more information visit www.susanjeffers.com.

Anmeldelser

«If you have trouble taking risks and need help read Feel The Fear And Do It Anyway»

Daily Express

«Reading this book was a revelation. It's a wonderful book for life»

Julie Walters, actress

«The best self-help book I've read...everyone should read this»

Health Plus

«Like the title says, just go for it»

Elle

«Feel The Fear And Do It Anyway will help turn your fear into confidence and action»

Deidre Sanders, The Sun

Kunders vurdering

R
R – 04.04.2009

– Denne boken er bare fantastisk. I jungelen av selvhjelpsbøker er denne helt klart en favoritt. Med sin "sunn fornuft"-holdning til hvordan man skal takle angst og frykt er den milevis foran mange andre. Den lille boken er lettlest og velskrevet. Den er faktisk en av de korteste selvhjelpsbøkene jeg har kommet over, men hva gjør det når den lille boken er fylt med insirerende affirmasjoner, anekdoter og praktiske forslag til hvordan man kan overvinne det som holder deg tilbake. Det er ikke en bok man kan lese en gang og vips så har man løst "alle" sine problemer. For å få fullt utbytte, er det lurt å lese den flere ganger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Feel The Fear And Do It Anyway:

Grit

Angela Duckworth
Paperback 
218,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv