Flux

åtte evner for å leve godt i en verden i endring

; Ingela Teppy Flatin (Oversetter)

En verden i stor endring krever en ny tankegang som ikke ser på konstant endring og usikkerhet som noe negativt. "Flux" hjelper leseren med å skape denne tankegangen - en fluxmentalitet - og å utvikle åtte «fluxevner» som snur konvensjonelle idéer om lederskap, suksess og et godt liv på hodet. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

En verden i stor endring krever en ny tankegang som ikke ser på konstant endring og usikkerhet som noe negativt. "Flux" hjelper leseren med å skape denne tankegangen - en fluxmentalitet - og å utvikle åtte «fluxevner» som snur konvensjonelle idéer om lederskap, suksess og et godt liv på hodet.

Disse evnene gjør det mulig å se endring på nye måter, finne nye svar og til syvende og sist radikalt forvandle vår holdning til endring. Enten du skal oppgradere karrieren, revurdere verdier, utvikle en organisasjon, prøve å inspirere til gode handlinger eller ganske enkelt være mer til stede i verden, vil det å utvikle en fluxmentalitet være med å forankre leseren når bakken under føttene beveger seg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Flux
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 233
ISBN: 9788283840308
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Flux
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger