Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gledens bok

varig lykke i en verden av endring

«Personlig gir boken meg mange utfordringer til refleksjon over eksistensielle spørsmål, ikke minst tanker omkring livet i møte med døden.»

Dagen

To nobelprisvinnere, Hans Hellighet Dalai Lama og erkebiskop Desmond Tutu inviterer deg til et liv med mer glede og lykke. Gledens bok inspirerer på tvers av religioner og livsfilosofier og viser også til vitenskapelige forskningsresultater om kilden til glede. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
To nobelprisvinnere, Hans Hellighet Dalai Lama og erkebiskop Desmond Tutu inviterer deg til et liv med mer glede og lykke. Gledens bok inspirerer på tvers av religioner og livsfilosofier og viser også til vitenskapelige forskningsresultater om kilden til glede. Hva er glede? Hvordan kan man oppnå varig glede i en verden som tidvis tynges av smerte og sorg? Med bakgrunn fra svært dramatiske, personlige opplevelser av lidelse og urett i Sør-Afrika og Tibet, har de to fredsprisvinnerne gjort seg opp mange tanker og erfaringer om å beholde et gledesfylt liv. Tutu og Dalai Lama tilbrakte en uke sammen i Nord-India i 2015 for å snakke om dette. Deres åpenhjertige og nære samtaler var fylt med både latter og gripende øyeblikk med minner om kjærlighet og sorg. Medforfatter Douglas Abrams har skildret det hele og utdypet deres personlige erfaringer i en større vitenskapelig og historisk kontekst. Boken inneholder også et utvalg av gledesøvelser som Dalai Lama og Tutu har benyttet seg av - i likhet med utallige andre opp gjennom årtusenene.

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
299
ISBN
9788281694293
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The book of joy
Format
21 x 14 cm

Anmeldelser

«Personlig gir boken meg mange utfordringer til refleksjon over eksistensielle spørsmål, ikke minst tanker omkring livet i møte med døden.»

Audun Mosevoll, Dagen

«Denne strålende, kloke og svært nyttige gaven fra to store åndelige ledere gir håp om at glede er oppnåelig for alle selv i de vanskeligste situasjoner, og skildrer veien dit klart og tydelig.»

Publishers Weekly

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gledens bok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Fars rygg
Ny!

Fars rygg

Niels Fredrik Dahl
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv