Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hverdagspsykologi

hvorfor har jeg det sånn? : hjelp til å stå i motgang

"Den er viktig og godt skrevet! Anbefales!"

Hedda Kise, Programleder TV2 og foredragsholder

Er det bare meg? Er det noe galt med meg? Dette er tanker som dessverre altfor mange kjenner seg igjen i. Over halvparten av oss opplever depresjon, angst eller stressrelaterte plager i livet. Vi sammenligner oss med andre, synes «alle» andre virker lykkelige og suksessfulle. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Er det bare meg? Er det noe galt med meg? Dette er tanker som dessverre altfor mange kjenner seg igjen i. Over halvparten av oss opplever depresjon, angst eller stressrelaterte plager i livet. Vi sammenligner oss med andre, synes «alle» andre virker lykkelige og suksessfulle. Vi skammer oss over hvor tilsynelatende uperfekte vi selv er, hvor urolige og nedfor vi føler oss.

I Hverdagspsykologi får vi psykologisk innsikt som kan hjelpe oss til å ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss - et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse. Psykologene Carina Carl og Rebekka Egeland viser hvordan våre personlige egenskaper påvirker våre relasjoner til andre, og hvordan vi kan håndtere utfordringene våre på en konstruktiv og hensiktsmessig måte. Hverdagspsykologi er en guide til å få det bedre, både med seg selv og omgivelsene.

Carina Carl er klinisk psykolog (cand.psychol.) og klinisk arbeidspsykolog. Hun har videreutdannelse i kognitiv terapi, yoga og mindfulness og er forfatter av bestselgeren Tenk enkelt - få mer av det som betyr mest. Hun har lang erfaring fra inn- og utland og arbeider i dag med 1:1-veiledning og terapi, ledertrening, kurs og foredrag for privatpersoner og bedrifter.

Rebekka Egeland er klinisk psykolog (cand.psychol.) og organisasjonspsykolog. Hun har videreutdannelse i Mindfulness (MBSR) fra USA og er forfatter av bestselgeren Mindfulness i hverdagen. Hun har lang erfaring som næringslivsleder, kurs- og foredragsholder og arbeider i dag med lederutvikling.

Carina og Rebekka har også skrevet Jobbpsykologi - kunnskap, trygghet og mot til å lede deg selv og andre (2021). Hverdagspsykolgi er en oppdatert utgave av #Hverdagspsyk, som utkom første gang i 2016.

Med forord av Peder Kjøs, psykolog og kjent fra bla. NRK-serien Jeg mot meg

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
286
ISBN
9788202722111
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Den er viktig og godt skrevet! Anbefales!"

Hedda Kise, Programleder TV2 og foredragsholder

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hverdagspsykologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

de

Helle Helle
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv