Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvordan vinne venner

slik får du innflyteslse og fremgang

Denne tidløse klassikeren har hjulpet mange titalls millioner mennesker med å etablere gode relasjoner med sine kolleger, familie og medmennesker. Ikke minst lærer du å øke begeistringen og å skape entusiasme med de du omgås i dagliglivet. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne tidløse klassikeren har hjulpet mange titalls millioner mennesker med å etablere gode relasjoner med sine kolleger, familie og medmennesker. Ikke minst lærer du å øke begeistringen og å skape entusiasme med de du omgås i dagliglivet. Dette gjør at Hvordan vinne venneromtales som den mest innflytelsesrike selvutviklingsboken i det 20. århundre, kanskje den viktigste som noen gang er skrevet. Som få andre evner Dale Carnegie å forstå og forklare den menneskelige natur, og Hvordan vinne venner er like aktuell i dag som den gang den kom ut for første gang. Carnegie forstod tidlig hvor viktig det er å skape glødende entusiasme og vekke begeistring hos andre mennesker. Med utgangspunkt i sunn fornuft utviklet han noen svært enkle, men kraftfulle prinsipper for hvordan en bør behandle andre mennesker, slik at de føler seg verdsatt, sett og tatt på alvor. La deg inspirere av denne tidløse klassikeren. Denne e-boken kan hjelpe deg med å oppnå bedre resultater på jobben, og hvordan du forholder deg til andre mennesker.

Dale Carnegie har skrevet en rekke bøker. De to bestselgerne Hvordan vinne venner og Lev livet uten bekymringer har solgt over 50 millioner eksemplarer og er oversatt til 42 språk.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Bokmål
ISBN
9788292605813
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
How to win friends and influence people

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan vinne venner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv