Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?

mentale verktøy når livet går opp & ned

Kjent fra YouTube og TikTok, endelig på norsk!

Med årevis av praksis som psykolog bak seg har Dr. Julie Smith samlet innsikten og hjelpen du trenger for å pleie din mentale helse og håndtere vanlige livsutfordringer. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Kjent fra YouTube og TikTok, endelig på norsk!

Med årevis av praksis som psykolog bak seg har Dr. Julie Smith samlet innsikten og hjelpen du trenger for å pleie din mentale helse og håndtere vanlige livsutfordringer. Dr. Smiths ekspertråd og tydelige mestringsteknikker vil hjelpe deg enten du vil håndtere angst, takle kritikk, bygge opp selvtillit, finne motivasjon eller lære å tilgi deg selv. Boka er fullpakket med velprøvde strategier, presentert på en måte som alle kan få utbytte av.

Hvorfor har ingen fortalt meg dette før er fylt med hemmeligheter fra en terapeuts verktøysett. Boken tilbyr praktiske løsninger i små, lett fordøyelige oppføringer som gjør det enkelt å raskt finne spesifikk informasjon og veiledning.

Dr. Julie Smith er klinisk psykolog. Hun har egen praksis i Hampshire, men har også jobbet over 10 år i det offentlige helsevesenet i England. Hun har vært på TikTok siden 2019.

Medlemsvurdering:
Alle burde lese denne! Veldig bra for de med angst og depresjon, men den gir også mye informasjon om følelser generelt og situasjoner som dukker opp i livet som kan være vanskelige å takle. Følte jeg fikk bedre forståelse for sorg for eksempel. Alt er enkelt forklart og hvert kapittel har en oppsummering til slutt som jeg synes var nyttig. Den har også ulike verktøy og tabeller du kan fylle ut. Noen sitater jeg likte: "Ikke alt sitter i hodet. Det kan også forklares med kroppens tilstand, forholdet til andre, fortid og nåtid, livssituasjon og livsstil. Det kan forklares med alt du gjør og ikke gjør, med kostholdet og tankene dine, bevegelser og minner. Hvordan du føler deg, har ikke bare med hjernen å gjøre." "Det vi føler, er ikke noe bevis for at det vi tenker er sant." "Selvtillit er som et hjem du bygger til deg selv." "Alle følelser, alt vi gjør og alle perioder i livet er midlertidige, og ikke nødvendigvis et speilbilde av hvem vi er permanent."

Tone

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
351
ISBN
9788234710797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Why has nobody told me this before?
Format
23 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Tone – 03.05.2023

– Alle burde lese denne! Veldig bra for de med angst og depresjon, men den gir også mye informasjon om følelser generelt og situasjoner som dukker opp i livet som kan være vanskelige å takle. Følte jeg fikk bedre forståelse for sorg for eksempel. Alt er enkelt forklart og hvert kapittel har en oppsummering til slutt som jeg synes var nyttig. Den har også ulike verktøy og tabeller du kan fylle ut. Noen sitater jeg likte: "Ikke alt sitter i hodet. Det kan også forklares med kroppens tilstand, forholdet til andre, fortid og nåtid, livssituasjon og livsstil. Det kan forklares med alt du gjør og ikke gjør, med kostholdet og tankene dine, bevegelser og minner. Hvordan du føler deg, har ikke bare med hjernen å gjøre." "Det vi føler, er ikke noe bevis for at det vi tenker er sant." "Selvtillit er som et hjem du bygger til deg selv." "Alle følelser, alt vi gjør og alle perioder i livet er midlertidige, og ikke nødvendigvis et speilbilde av hvem vi er permanent."

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv