Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ikigai

meningen med livet

Kunsten å glede seg mer over livet! Hva er det som får deg til å ville stå opp om morgenen? Er du på rett sted i livet, eller føler du at noe mangler? Ved hjelp av den urgamle japanske filosofien ikigai kan du finne meningen med livet ditt. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Kunsten å glede seg mer over livet! Hva er det som får deg til å ville stå opp om morgenen? Er du på rett sted i livet, eller føler du at noe mangler? Ved hjelp av den urgamle japanske filosofien ikigai kan du finne meningen med livet ditt. Når du lever i samsvar med din ikigai, vil du lettere komme deg gjennom vanskeligheter, kjenne større livsglede og mer tilfredshet.

Denne vakkert illustrerte boken er den perfekte gaven til alle som er nysgjerrige på japansk livsfilosofi. Her får leseren konkrete råd, inspirert av japansk kultur og Østens visdom, om hvordan man blir lykkeligere og mer fornøyd med livet.

Boken tar også opp andre begreper som er grunnleggende i den japanske levemåten, blant annet wabi sabi («skjønnheten i det ufullkomne») og shinrin-yoku («skogbading»).

Medlemsvurdering:
Nøkkelen til et godt liv ligger i innstillingen til livet … Denne boken minnet meg på det. Kjøpte én til meg selg og én som jeg skal gi til venninnen min. Superfin bok med fotografier, sitater og korte tekster.

Guri Larsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788293493303
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Ikigai
Format
17 x 15 cm
Serie
Japansk livsfilosofi

Kunders vurdering

G
Guri Larsen – 11.07.2019

– Nøkkelen til et godt liv ligger i innstillingen til livet … Denne boken minnet meg på det. Kjøpte én til meg selg og én som jeg skal gi til venninnen min. Superfin bok med fotografier, sitater og korte tekster.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ikigai:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv