Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Journal for skyggearbeid

en guide til indre helbredelse og tankeendring

Internasjonal bestselger, 1 million eksemplarer solgt på tvers av alle utgaver!

Er du klar for å konfrontere dine skyggesider og omfavne ditt sanne jeg? Ved hjelp av «skyggearbeid», en leken form for kognitiv atferdsterapi, hjelper denne journalen deg med å oppdage og bearbeide underbevisste redsler og overbevisninger som begrenser deg. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Internasjonal bestselger, 1 million eksemplarer solgt på tvers av alle utgaver!

Er du klar for å konfrontere dine skyggesider og omfavne ditt sanne jeg? Ved hjelp av «skyggearbeid», en leken form for kognitiv atferdsterapi, hjelper denne journalen deg med å oppdage og bearbeide underbevisste redsler og overbevisninger som begrenser deg. Slik kan du overvinne emosjonelle hindringer og bli en mer autentisk versjon av deg selv.
Enten du sliter med angst, depresjon, relasjonelle problemer eller bare ønsker økt innsyn i egen psyke, er Keila Shaheens øvelser et kraftfullt verktøy for personlig endring. Med denne journalen som veileder, vil du finne selvinnsikt og helbredelse som hjelper deg å realisere ditt fulle potensial og leve et mer meningsfullt liv.

Keila Shaheen (f. 1999) er en sertifisert kognitiv atferdsteraeut. Hun har studert kognitiv atferdsterapi, mindfulness, energipsykologi og kreativ tenkning. Journal for skyggearbeid er svært populær på TikTok og har blant annet blitt omtalt i Billboard Magazine og The Times (UK).

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
224
ISBN
9788234719158
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Shadow work journal
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Journal for skyggearbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv