BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunsten å leve inderlig

en praktisk veiviser til vår tids jakt på mening

Kunsten å leve inderlig handler om meningen med livet. Verken mer eller mindre. Om hvorfor vi lengter etter den, hvordan vi kan lete etter den og hvorfor det er så viktig å lære seg å leve inderlig.

Alle trenger å finne en mening med livet, noe som får oss til å stå opp om morgenen, som gir perspektiv på tilværelsen og kraft til å leve. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Kunsten å leve inderlig handler om meningen med livet. Verken mer eller mindre. Om hvorfor vi lengter etter den, hvordan vi kan lete etter den og hvorfor det er så viktig å lære seg å leve inderlig.

Alle trenger å finne en mening med livet, noe som får oss til å stå opp om morgenen, som gir perspektiv på tilværelsen og kraft til å leve. Uten det mister vi fotfestet og blir tomme innvendig. Men bare du kan finne din mening. Ved hjelp av eksempler fra hverdagen som det er lett å kjenne seg igjen i, inviterer boken deg til å ransake dine egne valg og ta ansvar for deg selv og det livet du lever.

De to forfatternes veiviser er den danske filosofen Søren Kierkegaard (1813-1855) som viet sitt liv til å forsøke å forstå hva det vil si å være menneske. Han fant en vei med tre stadier og ni steg som begynner i sanseligheten, fortsetter til inderligheten og går videre derfra til åndeligheten. Det finnes ingen snarveier og heller ingen gitte svar:

«Jeg kan vise deg retningen, jeg kan peke på muligheter og farer, men det er bare du som kan finne meningen med ditt eget liv.» Søren Kierkegaard

Presten Ted Harris har nytolket Søren Kierkegaard og tilpasset filosofens tankegods til vår tid. Journalist Ann Lagerström har lyttet til Harris og ført boken i pennen.

Filosofen Anders Holt har skrevet et forord til den norske utgaven.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
186
ISBN
9788202832483
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Konsten att leva innerligt
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å leve inderlig:

Fryd
199,-

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv