Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kvinnesjelens kraft

en sann beretning om åndelige opplevelser i Andes

Ifølge en gammel andinsk profeti vil kvinnesjelen en dag våkne etter lang tids dvale og kjempe for å utrydde alt hat og all ødeleggelse i verden og åpne veien for fred, fellesskap og harmoni. Den sanne historien i Kvinnesjelens kraft om den peruanske kvinnen Kantu er et tegn på at dagen nærmer seg. Les mer

279,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ifølge en gammel andinsk profeti vil kvinnesjelen en dag våkne etter lang tids dvale og kjempe for å utrydde alt hat og all ødeleggelse i verden og åpne veien for fred, fellesskap og harmoni. Den sanne historien i Kvinnesjelens kraft om den peruanske kvinnen Kantu er et tegn på at dagen nærmer seg.


Den unge lærerstudenten Kantu fra Cusco i Andesfjellene er villig til å gjøre alt for å få den hun elsker. Hun velger å gå en vanskelig, men fascinerende vei for å nå sitt mål, som får henne til å oppdage den utrolige kraften hennes sjel bærer i seg. Den samme kraften bor i kvinner over hele verden. Den er den feminine energien og veien til sann indre styrke.


Andineren Hernán Huarache Mamani (d. 2016) var arvtager til de gamle andinske sjamanenes tradisjoner og til Pachamamakulten. I flere år arbeidet han for bevaring av den gamle kulturen i sitt hjemland. Etter råd fra sin læremester bodde han delvis i Europa for å undervise og spre kunnskap om sine åndelige erfaringer. Mamani har utgitt flere bøker.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202626136
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
El puder de la mujer

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hilde Rinnan Broteng – 02.04.2019

– Fengslende

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kvinnesjelens kraft:

Se flere

Logg inn

Handlekurv