BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mer enn bare orden

12 nye regler for livet

Ny bok fra bestselgerforfatteren Jordan B. Peterson!

I sin forrige bok, 12 regler for livet, inspirerte psykologiprofessor Jordan B. Peterson millioner av mennesker over hele verden til å skape orden i en kaotisk tilværelse. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny bok fra bestselgerforfatteren Jordan B. Peterson!

I sin forrige bok, 12 regler for livet, inspirerte psykologiprofessor Jordan B. Peterson millioner av mennesker over hele verden til å skape orden i en kaotisk tilværelse. I denne lenge etterlengtede oppfølgeren går Peterson ytterligere et skritt videre, og viser at det er viktig med mer enn bare orden. Han mener det også er avgjørende å strekke seg utenfor det velkjente og på den måten tilpasse seg en verden i evig forandring.

Mens for mye kaos truer med å føre oss ut i usikkerheten, vil for mye orden føre til en mangel på nysgjerrighet og kreativ vitalitet. Forfatteren oppfordrer derfor til å forsøke å finne balansen mellom virkelighetens to fundamentale prinsipper - orden og kaos - og viser at dyp mening kan finnes der disse møtes.

Ved å trekke veksler på visdom fra tidligere tider, så vel som dype personlige lærdommer fra eget liv og klinisk praksis, gir Peterson oss tolv nye prinsipper som veileder leserne mot en mer meningsfull verden.«Den mest innflytelsesrike intellektuelle tenkeren i den vestlige verden akkurat nå.»

The New York Times

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205550124
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Beyond order : 12 more rules for life

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mer enn bare orden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv