Mer enn bare orden

12 nye regler for livet

; Ann Høydalsnes (Oversetter)

Ny bok fra bestselgerforfatter Jordan B. Peterson!

I 12 regler for livet lanserte Jordan B. Peterson en motgift mot kaos i tilværelsen: evige sannheter som kan anvendes mot moderne angst. Hans innsikt har hjulpet flere millioner lesere, og ideene har fått fotfeste i hele verden. Les mer
Vår pris
172,-
Spar
57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 172,-
Spar: 57,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ny bok fra bestselgerforfatter Jordan B. Peterson!

I 12 regler for livet lanserte Jordan B. Peterson en motgift mot kaos i tilværelsen: evige sannheter som kan anvendes mot moderne angst. Hans innsikt har hjulpet flere millioner lesere, og ideene har fått fotfeste i hele verden.I Mer enn bare orden går Peterson ytterligere et skritt videre, og viser at deler av livets mening er å finne i å strekke seg utenfor det velkjente og tilpasse seg en verden i evig forandring. Mens for mye kaos truer med å føre oss ut i usikkerheten, vil for mye orden føre til en mangel på nysgjerrighet og kreativ vitalitet. Forfatteren oppfordrer derfor til å forsøke å finne balansen mellom virkelighetens to fundamentale prinsipper - orden og kaos - og viser at dyp mening kan finnes på den veien der disse krysser hverandre.


I en tid med uro og lidelse minner Peterson oss på at vi alle har en styrke som vi kan utnytte: innsikten som er å finne i psykologien, filosofien og menneskehetens viktigste myter og fortellinger. Ved å trekke veksler på fortidens hevdvunne visdom, så vel som personlige lærdommer fra eget liv og klinisk praksis, gir Peterson oss tolv nye prinsipper som veileder leserne mot en mer fryktløs, sannferdig og meningsfull verden.


«Den mest innflytelsesrike intellektuelle i den vestlige verden akkurat nå.»
New York Times

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 380
ISBN: 9788205558335
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Beyond order
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger