Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Selvhjelpstrilogien

HVIS IKKE DU ER SJEFEN I LIVET DITT, HVEM ER DET DA?

Noen tror de er for gamle til å endre seg. Andre mener at det er på høy tid å gjøre noe før det er for sent. Hvilken av disse holdningene du velger, avgjør hvor mye du får ut av denne boken. Les mer

249,-
Sendes innen 1 virkedag
HVIS IKKE DU ER SJEFEN I LIVET DITT, HVEM ER DET DA?

Noen tror de er for gamle til å endre seg. Andre mener at det er på høy tid å gjøre noe før det er for sent. Hvilken av disse holdningene du velger, avgjør hvor mye du får ut av denne boken.

I denne trilogien tar Ingvard Wilhelmsen deg med på en spennende ekspedisjon dit dine følelser, tanker og handlinger møtes. Hvordan påvirker de hverandre? Hvordan spiller de sammen og gjør deg til den du er? Og ikke minst - hva bør du gjøre noe med, og hva bør du rett og slett blåse i?

Bøkene «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre» er lest og elsket av mange. Bøkene er anbefalt av leger og psykologer og har vist seg å være til stor både for mennesker som har opplevd dramatiske hendelser, sliter med fobier, er for opptatt av hva andre mener, redd for sykdom, eller rett og slett bekymrer seg for mye.

Trilogien balanserer godt mellom en lettlest ikke-akademisk bok og en trygg forankring i kognitive metoder. Wilhelmsen skriver med humor og kunnskap. Blant de mange slående eksemplene er det godt mulig du vil kjenne deg selv igjen.

Ingvard Wilhelmsen er lege og professor emeritus med hypokondri og psykiatri som spesialfelt. Han er medlem av Academy of Cognitive Therapy, og en ettertraktet og svært engasjerende foredragsholder.

Medlemsvurdering:
tre gode lettleste selvhjelpsbøker fra Wilhelmsen. 5 stjerner

Alexander VInje

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
603
ISBN
9788282161541
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
19 x 11 cm
Nr
8098867
Serie
Selvhjelpstrilogien

Kunders vurdering

A
Alexander VInje – 16.06.2018

– tre gode lettleste selvhjelpsbøker fra Wilhelmsen. 5 stjerner

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selvhjelpstrilogien:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv