Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sterk hjerne med aktiv kropp

Hvem skulle trodd at fysisk aktivitet påvirker hjernen din mer enn kryssord og su doku?

AAt fysisk aktivitet er bra for kroppen vår er allmennkunnskap. Fysisk aktivitet senker blodtrykket, reduserer kolesterolnivået og bedrer blodsukkerreguleringen. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvem skulle trodd at fysisk aktivitet påvirker hjernen din mer enn kryssord og su doku?

AAt fysisk aktivitet er bra for kroppen vår er allmennkunnskap. Fysisk aktivitet senker blodtrykket, reduserer kolesterolnivået og bedrer blodsukkerreguleringen. Men det få er klar over er at hjernen vår sannsynligvis er det organet som påvirkes mest av fysisk aktivitet. Vi kan si det så enkelt som at hjernen vår er helt avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt. Hjernen din blir rett og slett oppgradert til en bedre versjon ved at du er fysisk aktiv.

Hjerneforsker og fastlege Ole Petter Hjelle gir en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form. Forskning viser at fysisk aktivitet i tillegg til å gi oss et lengre og bedre liv, gjør oss mer kreative, bedrer stressmestring og hukommelse samt reduserer risikoen for depresjon og demens. Hadde fysisk aktivitet vært en pille, ville alle tatt den.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248923978
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Heidi – 30.04.2019

– Må leses

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sterk hjerne med aktiv kropp:

Se flere

Logg inn

Handlekurv