BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sykt flink

hvis du alltid kan bli bedre, blir du aldri god nok

I Sykt flink forteller psykolog Lars Halse Kneppe om noen av erfaringene og tankene han har delt med alle de sykt flinke, unge menneskene han har møtt. Han viser oss hvordan vi kan stå imot presset om å hele tiden bli bedre. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
I Sykt flink forteller psykolog Lars Halse Kneppe om noen av erfaringene og tankene han har delt med alle de sykt flinke, unge menneskene han har møtt. Han viser oss hvordan vi kan stå imot presset om å hele tiden bli bedre.

Å være flink blir for mange et livsprosjekt, og særlig unge mennesker presser seg så mye at det går utover helsen. Det ser ut som om de mestrer alt og de ser fantastiske ut, men de føler seg ofte verdiløse på innsiden og stygge på utsiden. Presset og stresset de legger på seg selv føles som å løpe etter et tog som allerede har forlatt stasjonen.

For uansett hvor mye vi får til eller kommer oss gjennom så føler vi oss aldri flinke, ikke flinke nok, ikke så lenge vi kan bli enda litt flinkere og stadig oppdager nye områder vi kan forbedre oss på. Prisen vi betaler for alltid å kunne bli litt bedre, er at vi aldri føler oss gode nok.

«En bok skrevet med varme og klokskap til alle sykt flinke unge der ute. Gir håndfaste grep man kan ta når man er blitt så flink at det ikke lenger er sunt.»

Kirsten Resaland, psykologspesialist og forfatter

«Livet er ikke et prosjekt, det skal også leves og nytes! Kneppe gir med denne boka gode tips og råd om hvordan ungdommene kan ta tilbake gleden og friheten med å være ung, og gi slipp på alt som hindrer dem i det.»

Kari Løvendahl Mogstad, lege, lektor og forfatter

Les mer på Boktips.no

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
115
ISBN
9788202687755
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Sykt flink
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykt flink:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv