Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Til meg selv

det er ikke hva jeg sier til andre, men hva jeg sier til meg selv : om selvledelse

Til meg selv er en bok om selvledelse. Den handler om hva du sier til deg selv og hva du gjør med det du sier.

Tittelen er lånt fra den romerske keiseren Marcus Aurelius (121-180). Han skrev brev til seg selv om hvordan han skulle forberede seg på livets prøvelser. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Til meg selv er en bok om selvledelse. Den handler om hva du sier til deg selv og hva du gjør med det du sier.

Tittelen er lånt fra den romerske keiseren Marcus Aurelius (121-180). Han skrev brev til seg selv om hvordan han skulle forberede seg på livets prøvelser. På Aurelius' tid var idealet å foredle seg selv. I dag er vi kanskje mer opptatt av å dyrke oss selv enn å foredle oss selv?

Vi lever i en tid hvor «generasjon prestasjon» er blitt et begrep. Den enkelte har mange muligheter og valg. Dermed blir også forventningene til livet og ens egne prestasjoner høye - på godt og vondt. I vår streben etter det vellykkede er det lett å glemme at alle før eller siden vil måtte oppleve smertefulle ting. Slike vonde erfaringer er imidlertid nødvendige for at vi skal bli til «hele mennesker».

Til meg selv tilbyr ingen enkle løsninger eller «quick fixes». Grunnen er at det ikke finnes universelle løsninger eller svar som passer for alle. Hensikten med boka er å gi deg en oversikt over forskningsbaserte metoder som du kan kjenne deg igjen i og utforske på egenhånd.

Boka hjelper deg til å ta ansvar for din tilværelse og utvikling, slik at du kan gjøre gode valg og ta de riktige grepene for ditt liv. Dette innebærer å sette klare grenser for deg selv og finne ut hva som er viktig for nettopp deg, og å utvikle egne strategier for å ta ansvar for det livet du ønsker å leve. Dette er en prosess hvor det finnes få snarveier. Den krever prøving og feiling og innsats fra din side.

Til meg selv er skrevet for alle som vil lære seg å håndtere sitt eget liv bedre. Den er solid faglig fundert, og egner seg derfor også for dem som vil forstå mer av et populært fagfelt i rask vekst.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
219
ISBN
9788202520892
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Til meg selv
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til meg selv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv