Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kommunikasjonskoden

slik får du til det du vil

Det handler om å forstå kraften i din egen kommunikasjon. Knekker du koden, får du gjennomslag slik du ønsker. I et arbeidsliv der alt er i hurtig endring, er god kommunikasjon viktigere enn noensinne for å lykkes. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det handler om å forstå kraften i din egen kommunikasjon. Knekker du koden, får du gjennomslag slik du ønsker. I et arbeidsliv der alt er i hurtig endring, er god kommunikasjon viktigere enn noensinne for å lykkes.
Denne boka handler om å kommunisere med vilje og mål. Hvordan vi velger å legge frem noe eller opptre, kan komme til å påvirke våre liv. Dette kan gjelde mange situasjoner og roller: Som medarbeidere, ledere, foreldre eller til og med som venn? Fellesnevneren er at vi har noe vi vil oppnå med vår kommunikasjon: Vi vil ha gjennomslagskraft. Hvordan kan du jobbe systematisk med å få folk til å ville høre på det du har å si? I boka presenterer Lindbæk kommunikasjonskoden del for del, med praktiske tips, gode eksempler, alt underbygget av moderne forskning på feltet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248921004
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Leseren – 12.06.2019

– De som forventer at de skal få kommunikasjonskoden som en bakeoppskrift, vil bli skuffet. Svært skuffet. Forfatteren er kanskje en god foreleser, men å formidle stoffet i skriftlig form fungerte heller dårlig for denne boken. Jeg vet ikke hvor det sviktet, men allerede etter de første sidene virket det som platt babbel. Og man kunne få lyst til å kaste boken fra seg. Men jeg fortsatte i håp om å finne gullkort. Det fant jeg ikke.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kommunikasjonskoden:

Se flere

Logg inn

Handlekurv