Nærvær

veien til indre ro

Nærvær er første skritt på vei mot noe mer enn større ro og balanse. Det åpner for nærhet, empati, toleranse og tålmodighet - essensielle kvaliteter i vår urolige tid - og kan føre til at vi våger å vise større sårbarhet. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 26.03.20

Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Kommer til lager 26.03.20

Om boka

Nærvær er første skritt på vei mot noe mer enn større ro og balanse. Det åpner for nærhet, empati, toleranse og tålmodighet - essensielle kvaliteter i vår urolige tid - og kan føre til at vi våger å vise større sårbarhet.


Kristin Flood mener at nærvær er nøkkelen til en utvidet og mer levende del av vår bevissthet. Ved å flytte oss til et mer nærværende ståsted i oss selv kan vi få tilgang til en virkelighet som ligger bakenfor det hverdagslige. I berøring med nærvær kan vi oppleve en glede i bare å være til.


Ved å fortelle om sin nysgjerrige søken, menneskemøter, meditasjon, fordypning i stillhet og hendelser som endret henne, inspirerer Kristin Flood oss til å være utforskende og nysgjerrige på vårt eget liv. Hun oppfordrer til å slippe tak i strevet etter å oppnå noe - og i stedet søke etter hvileplassen der naturlig nærvær kan tre fram.

Fakta