Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skilsmisseboken

en overlevelsesguide

«Sanna Sarromaas skilsmissebok er bemerkelsesverdig åpen, humoristisk, brutal og informativ.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Den brutale virkeligheten slo inn ikke bare økonomisk, det emosjonelle var nok det som tok lengst tid å reparere. Skilsmissetallene er både stabile og høye i Norge. Det er rundt 20 000 mennesker som går gjennom enten separasjon eller skilsmisse hvert år. Denne boken er en overlevelsesguide for den som blir skilt - her får du emosjonell, økonomisk og praktisk veiledning, råd og støtte i et brudd man kanskje ikke var helt forberedt på: Hvilke rettigheter har man? Hvordan få til gode løsninger for samvær med felles barn?

Sarromaa bruker både egne og andres erfaringer - hun har intervjuet skilte menn og kvinner, jurister og psykologer - og skriver med humor og innsikt om hvordan man kan stable livet sitt på beina igjen og komme seg videre etter en skilsmisse.

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"

Detaljer

Forlag
Res publica
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
221
ISBN
9788282260930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 15 cm
Nr
8148341

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Sanna Sarromaas skilsmissebok er bemerkelsesverdig åpen, humoristisk, brutal og informativ.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"

Kunders vurdering

S
S.R. – 15.10.2019

– Jeg hadde tenkt at boken kanskje inneholdt noe mer praktiske råd, mer enn alle historiene til de som har gått fra hverandre. Det ble en del selvfølgeligheter, i hvert fall for meg. Konkrete, praktiske opplysninger fra a-å er noe man savner i en periode da alt er kaos.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skilsmisseboken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv