Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skilsmisseboken

en overlevelsesguide

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"»

Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker. Forfatter Sanna Sarromaa ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Den brutale virkeligheten slo inn ikke bare økonomisk, det emosjonelle var nok det som tok lengst tid å reparere. Skilsmissetallene er både stabile og høye i Norge. Det er rundt 20 000 mennesker som går gjennom enten separasjon eller skilsmisse hvert år. Denne boken er en overlevelsesguide for den som blir skilt - her får du emosjonell, økonomisk og praktisk veiledning, råd og støtte i et brudd man kanskje ikke var helt forberedt på: Hvilke rettigheter har man? Hvordan få til gode løsninger for samvær med felles barn?

Sarromaa bruker både egne og andres erfaringer - hun har intervjuet skilte menn og kvinner, jurister og psykologer - og skriver med humor og innsikt om hvordan man kan stable livet sitt på beina igjen og komme seg videre etter en skilsmisse.

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"

Detaljer

Forlag
Res publica
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
221
ISBN
9788282260930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Skilsmisseboken
Format
22 x 15 cm
Nr
8148341

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Poengtert, personlig, nyansert og viktig om skilsmisse.» - Bjørk Matheasdatter, forfatter av boka "Å elske og bli elsket"»

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skilsmisseboken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv