Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alene

Jenny har ankommet den fullsatte kirken. Hun ser ingen annen utvei enn å gi sitt ja til Albert, selv om tankene fortsatt er hos Johannes. Men hvor er faren hennes? Han skal følge henne til alteret, der Albert venter. Les mer

119,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Jenny har ankommet den fullsatte kirken. Hun ser ingen annen utvei enn å gi sitt ja til Albert, selv om tankene fortsatt er hos Johannes. Men hvor er faren hennes? Han skal følge henne til alteret, der Albert venter. Da kirkedøren endelig går opp, er det ikke faren som kommer, men politiet.

- Jeg er redd jeg har dårlige nyheter, sa konstabelen og ble sittende taus. Han var en anelse rødmusset i ansiktet og hadde en imponerende mustasje som han stadig rørte ved, som for å forsikre seg om at den ikke var kommet ut av fasong. Den sorte hjelmen, som han hadde holdt i hånden mens han gikk gjennom kirken, lå i fanget hans. Når han ikke fingret med barten, tviholdt han på hjelmen.
- Det er far? hvisket Jenny etter en stund. Den kalde likegyldigheten hun hadde følt, var nå blitt erstattet av en nærmest panikkartet angst.

Detaljer

Forlag
Bladkompaniet
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788284130873
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
18 x 11 cm
Serie
Cathinkas døtre 7

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv