Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bare øye for deg ; Forbudt forelskelse

Bare øye for deg
Miniserie: Klar for kjærligheten (1/2)
Da Jessica Kellerman var i fjortenårsalderen, var hun opp over ørene forelsket i Evan Dryden. Men til tross for at hun da var overbevist om at han var hennes forutbestemte, viste det seg at de som sa at det kun handlet om et tenåringssvermeri, hadde rett. Les mer

79,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bare øye for deg
Miniserie: Klar for kjærligheten (1/2)
Da Jessica Kellerman var i fjortenårsalderen, var hun opp over ørene forelsket i Evan Dryden. Men til tross for at hun da var overbevist om at han var hennes forutbestemte, viste det seg at de som sa at det kun handlet om et tenåringssvermeri, hadde rett.

Nå, nesten ti år senere, er hun forelsket igjen - i Evans eldre bror Damian. Men alle, også objektet for Jessicas ømme følelser, tror at det fremdeles er Evan som har vunnet hjertet hennes.

Forbudt forelskelse
Plutselig får Aimees bil sladd og kjører over kanten og ned et bratt stup. Mirakuløst nok blir hun stående fast mellom et tre og en fjellklippe, og snart dukker Sam opp, som en redning i nøden. Trygge Sam - flott, solbrent og en drømmemann. Timene de tilbringer sammen i den mørke natten blir intime, følsomme og avgjørende. Men Sam har en vakker kone som venter der hjemme, så han kan vel ikke være den rette?

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150732993
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Ready for romance ; Mr Right at the wrong time
Serie
Klar for kjærligheten 1
Romantikk

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare øye for deg ; Forbudt forelskelse:

Se flere

Logg inn

Handlekurv