Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Betatt

Stina har bestemt seg: Hun vil dele Jakobvollen mellom Ingrid og Matts. Ingrid blir rasende og føler seg sviktet av bestevenninnen. Imens trer Matts støttende til. I tiden som kommer, møtes han og Ingrid stadig hyppigere i skjul. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Stina har bestemt seg: Hun vil dele Jakobvollen mellom Ingrid og Matts. Ingrid blir rasende og føler seg sviktet av bestevenninnen. Imens trer Matts støttende til. I tiden som kommer, møtes han og Ingrid stadig hyppigere i skjul. Men så skjer det som ikke skal skje, og Ingrids liv tar en ny vending.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251629256
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 11

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 17.12.2007

– Plutselig tar serien, og da tenker jeg spesielt på Ingrids liv og fremtid, en uventet vending. Det som skjer i denne boka hadde jeg ikke sett for meg, men alt i alt så gleder jeg meg over det som skjer. Forfatteren formidler det på en så fin måte, selv om det ikke er den helt store kjærligheten som det berettes om. Og humor er også blandet inn, det var flere situasjoner i denne boka som kalte på smilet da jeg leste. Samtidig viser Maria nye sider av seg selv, og alt er ikke av det gode. Jeg blir ikke helt klok på henne, men vi får nok flere avsløringer om henne i kommende bøker også, tenker jeg. De siste sidene var utrolig spennende, jeg leste i en rasende fart, og trodde virkelig at det var en helt annen person enn Maria som hadde dukket opp i Ingrids bryllup. Spenningen var ganske intens på de sidene, helt klart den største toppen i boka.

J
J – 03.08.2007

– Dette er bok nummer elleve i serien om de tre venninnene Ingrid, Stina og Aile. Ingrid er rasende etter at Stina forteller at hun og Johannes kommer til å flytte til Tromsø, og at Jakobvollen skal deles likt mellom Ingrid og Matts. Da hun løper ut på tunet følger Matts etter henne for å prøve å roe henne ned litt. De blir overrasket av ulv og må søke dekning i laen. Der blir de hele natten, og Stina finner dem neste morgen. Matts og Ingrid fortsetter å møtes i skjul, men så skjer noe de ikke hadde forutsett og Ingrids liv tar en ny vending.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Betatt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv