Dager med lengsel - Robyn Carr

Dager med lengsel

; Emma Rowena Hansen (Oppleser) ; Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Serie: Virgin river 6

Shelby McIntyre har store planer - planer som inkluderer å treffe "den rette". Hun forestiller seg ham som glattbarbert, pent kledd og forhåpentligvis også med en akademisk eksamen. I stedet treffer hun Luke Riordan. Les mer
Vår pris
100,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 100,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Shelby McIntyre har store planer - planer som inkluderer å treffe "den rette". Hun forestiller seg ham som glattbarbert, pent kledd og forhåpentligvis også med en akademisk eksamen. I stedet treffer hun Luke Riordan.

Tjuefem år gammel, og etter å ha tatt seg av sin syke mor de siste fem årene skal Shelby endelig oppleve frihet og eventyr. Hun skal reise, studere og date. Først tar hun noen uker hos familien i Virgin River, og der treffer hun Luke Riordan, definitivt ikke den typen mann hun hadde tenkt å forelske seg i.

Luke har nylig sluttet som helikopterpilot i hæren etter tjue år, fire kriger og tre nedskytinger. I en alder av trettiåtte er han tøff og herdet av livet. Og den eneste eksamenen han har, er i fagene "engangseventyr" og "hvordan man unngår et fast forhold".

Teoretisk sett er de så feil for hverandre som de kan bli. Men iblant er det man tror at man vil ha, slett ikke det samme som det man trenger.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788284264448
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger