Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den fortapte sønn

Ingrid jobber hardt for å bygge opp Jakobsvollen etter brannens herjinger, og aner ingenting om overraskelsen hun har i vente. I Tromsø gjør Henrik, til Stinas store fortvilelse, kur til den vakre Sophie von Bach. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Ingrid jobber hardt for å bygge opp Jakobsvollen etter brannens herjinger, og aner ingenting om overraskelsen hun har i vente. I Tromsø gjør Henrik, til Stinas store fortvilelse, kur til den vakre Sophie von Bach.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788251639200
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 26

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 30.08.2009

– Forrige bok var fantastisk dramatisk og innebar både store avgjørelser, avsløringer og forandringer, og det var dermed spennende å få lese om hvordan veien videre ville bli. Baksideteksten på denne boka var dessuten fryktelig lovende, og de forventningene som oppsto før første side i hele tatt var lest ble absolutt innfridd i løpet av lesingen. Siden forrige bok har det skjedd et tidshopp på noen år. Ingrid har jobbet med å bygge opp gården, og naturlig nok har det skjedd noen forandringer siden sist. Som ventet kommer et lenge etterlengtet familiemedlem endelig hjem til Jakobvollen og Ingrid. Og etterhvert dukker rosinen i pølsa opp: Man får endelig vite hva det er som binder Aile, Stina og Ingrid sammen, og hva ligger bak Jakobs forsvinning for så mange år siden. En viss anelse hadde jeg, men likevel satt jeg og tviholdt i boka og slukte sidene mens de gamle hemmelighetene ble rullet opp og endelig så dagens lys. Likevel handler ikke alt i boka om Jakobvollen eller fortiden, det er også utvikling på andre felt. En innholdsrik og velskrevet bok i serien som vanlig, og "Tre søstre" befester nok en gang sin plass blant de øverste seriefavorittene mine.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den fortapte sønn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Bente Pedersen
Paperback 
109,-

Logg inn

Handlekurv