Drømmer i Blossom Street - Debbie Macomber

Drømmer i Blossom Street

; Mona Berge (Oversetter)

Serie: Blossom street 4

Det er kommet en ny butikk i Blossom Street - blomsterbutikken Susannahs hage. Susannah Nelson har nettopp ansatt Colette Blake, en ung kvinne som nylig har mistet mannen sin og som åpenbart skjuler en hemmelighet, eller to. Les mer
Vår pris
129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Det er kommet en ny butikk i Blossom Street - blomsterbutikken Susannahs hage. Susannah Nelson har nettopp ansatt Colette Blake, en ung kvinne som nylig har mistet mannen sin og som åpenbart skjuler en hemmelighet, eller to.

Da Susannah og Colette melder seg på et strikkekurs, blir de kjent med kursholderen Lydia Goetz og søsteren hennes Margareth. Margarets datter Julia har blitt brutalt overfalt, og hele familien er kastet ut i et følelsesmessig kaos.

Og så er det Alix Townsend, som skal gifte seg om to måneder. Men hun er ikke sikker på om hun kan gjennomføre det. Bryllupsfest i golfklubbens selskapslokaler og hundrevis av gjester er bare ikke helt henne. Men som alle andre på kurset vet hun at det finnes en løsning på alle problemer - og at ingen er flinkere til å finne den enn ens venninner!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150736113
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Back on Blossom Street
Format: EPUB
Filstr: 2.0 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger