Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En ny start i Pacific Boulevard

Miniserie: Cedar Cove (9)

Kjære leser!
Jeg er ikke så vant til å skrive brev, for som byens sheriff skriver jeg mest rapporter. Men min datter Megan - som snart kommer til å gjøre meg til morfar - sa at jeg måtte skrive dette. Les mer

89,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Miniserie: Cedar Cove (9)

Kjære leser!
Jeg er ikke så vant til å skrive brev, for som byens sheriff skriver jeg mest rapporter. Men min datter Megan - som snart kommer til å gjøre meg til morfar - sa at jeg måtte skrive dette.
Jeg hadde håpet å få gifte meg med min ungdomskjærlighet Faith Beckwith, men hun gjorde slutt på det nye og korte forholdet vårt for en måned siden, selv om vi begge har vært enslige lenge. Det oppstod noen misforståelser mellom oss, og noen av disse gjorde Megan seg skyldig i, ved en feiltagelse.
Vel, jeg har mye annet å tenke på. For eksempel det mystiske skjelettfunnet i en grotte utenfor byen, og min venn Olivia Griffin, som kjemper mot en alvorlig sykdom. For ikke å snakke om de merkelige innbruddene i Rosewood Lane ... i akkurat det huset som Faith leier av Grace Harding. Vil du høre mer? Da kan du stikke innom kontoret mitt på politistasjonen, hvis du orker den skrekkelige kaffen!
Troy.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150733785
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
92 Pacific Boulevard
Serie
Silk
Cedar Cove 9

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En ny start i Pacific Boulevard:

Se flere

Logg inn

Handlekurv