Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et barn til låns

Ingrid er forsvunnet. I Målselvdalen leter folk høyt og lavt etter henne, selv om de fleste frykter at hun har omkommet i den strie elva. I vinterlandet føder Aile sin førstefødte, tilsynelatende altfor tidlig. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Ingrid er forsvunnet. I Målselvdalen leter folk høyt og lavt etter henne, selv om de fleste frykter at hun har omkommet i den strie elva. I vinterlandet føder Aile sin førstefødte, tilsynelatende altfor tidlig. Med Arons hjelp legger hun ut på en lang og farefull ferd som skal besegle hennes datters skjebne – og mange andres – før hun vender tilbake til sine egne. Til slutt når Aron Tromsø, uvitende om at Ingrid skjuler seg der. Så møtes de ved en tilfeldighet, og Aron ser seg tvunget til å røpe en av sine dypeste hemmeligheter.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788250956599
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 02.07.2006

– Jeg vet ikke helt hva det er med Bente Pedersens bøker, men jeg liker dem iallefall utrolig godt. Selv om de kanskje ikke er verdens mest spennende bøker bestandig, så er de så gode å lese! Kanskje fordi jeg blir så glad i personene? Fordi hun beskriver dem så godt, at jeg føler jeg blir så godt kjent med dem? En av de artigste bitene i denne boka må være når Ingrid kler seg ut! Jeg synes jeg ser det for meg, jeg måtte le da jeg leste hva Rehnberg-søstrene fant på. Håper forfatteren lar dem få være med i flere bøker, jeg liker dem iallefall veldig! Samtidig er det trist å lese om Aile og hennes valg. Jeg ble glad i vesla selv jeg, og jeg skulle ønske at den historien hadde fått en mer lykkelig slutt. Og også den biten med ulykkelig kjærlighet som er med i denne boka... jeg vil at alt skal ende bra, at de som hører sammen skal få hverandre! På en måte ender denne boka bra, på en annen måte ikke. Det skal bli spennende å lese om hvordan alt dette vil gå videre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et barn til låns:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Bente Pedersen
Paperback 
109,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv