Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Falskt spill

Synnøve og Bent holder sin gryende forelskelse skjult, vel vitende om at ingen vil se på den med blide øyne. Men det er ikke lett å holde noe hemmelig i bygda, så det er mange som «vet». Dette benytter dragonløytnant Lars Storset seg av på olsokdansen, der han tvinger Synnøve til å danse med ham. Les mer

124,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Synnøve og Bent holder sin gryende forelskelse skjult, vel vitende om at ingen vil se på den med blide øyne. Men det er ikke lett å holde noe hemmelig i bygda, så det er mange som «vet». Dette benytter dragonløytnant Lars Storset seg av på olsokdansen, der han tvinger Synnøve til å danse med ham. Med ett ser han den vakre ungjenta - og vil ha henne. Han smir sine renker på den mest utspekulerte måte, og han vet hvordan han kan ramme Synnøve hardest: gjennom faren og bestemoren, som ikke har matsmulen i huset.

Han løftet kurven, men kunne åpenbart ikke se stort, så han rente hånden nedi og romsterte godt. Synnøve trodde ikke sine egne øyne da han endevendte kurven så alt innholdet falt ned på den opptråkkede, gjørmete stien.

- Lars! hikstet hun, og glemte rent at hun ikke skulle være på fornavn med storfolk. - Du ødelegg all maten!

Han bannet så hun syntes det slo gnister. Så begynte han å trampe rundt som en gal mann, tråkket og sparket og fikk ødelagt nesten alt hun hadde fått!

Sigrid Lunde er en meget produktiv forfatter, som har skrevet både bøker, artikler og noveller, men mest kjent er hun nok for å ha skrevet den populære serien Jordmoren.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202430269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Serie
Lokketoner 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Falskt spill:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv