Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fanget

Nye avsløringer står i kø i denne spennende avslutningen på serien Slekten fra havet. En tragedie rammer Rammeberg og viser hvor skjørt livet kan være, og Ravna får en plutselig innsikt som forandrer alt - også forholdet til Kristian. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag
Nye avsløringer står i kø i denne spennende avslutningen på serien Slekten fra havet. En tragedie rammer Rammeberg og viser hvor skjørt livet kan være, og Ravna får en plutselig innsikt som forandrer alt - også forholdet til Kristian.Vi har fulgt Ravna gjennom fem bøker fra og med oppveksten på Andenes i 1921, ut i arbeidslivet og gjennom kjærlighetens mange og til tider grusomme forviklinger. Parallelt med dette tar vi del i den mørke historien fra en generasjon tidligere, gjennom dagbøkene til ungjenta Elida som Ravna har funnet og leser i all hemmelighet.

Ravna blir med som grovtaus når venninne Nore får post som selskapsdame på væreiergården Rammeberg. Nore er bortlovet til Kristian Lorentzen, som er sønnen i huset. Til tross for velstanden hviler en dyster skygge over det mektige fiskeværet, en skygge som skal få fatale følger for alle den berører. Etter hvert blir det tydelig at Kristians mor, enkefru Lorentzen, hater Ravna og til og med står henne etter livet. Hva skyldes det? Og hva skjuler loftet, som det er strengt forbudt å nærme seg? Forholdene blir ikke bedre av at Kristian og Ravna trekkes mot hverandre med en skjebnesvanger kraft.

Etter den grufulle avsløringen går Ravna i skjul i barndomshjemmet. Idet bok seks begynner, har hun har stiftet sin egen familie og lever med mann og datter, men det er ikke noe lykkelig familieliv. Tvert imot føler Ravna seg redd, misbrukt og fanget.

Så en dag får hun et brev. Dette er begynnelsen på en reise der hun får vite mer om hva som egentlig skjedde med Elida, men som også lærer henne mer om seg selv.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
350
ISBN
9788205578074
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Fanget
Format
21 x 14 cm
Serie
Slekten fra havet 6

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fanget:

Jonsok
Ny!

Jonsok

Marte Csandl-Eriksen
E-bok 
0,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv