Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Forsoning

Lille Marit er svært syk av meslinger. De tre hjertesøstrene våker over henne dag og natt, og Aile lover seg selv at hun aldri vil forlate datteren igjen. Det må en dyrekjøpt lærepenge til før hun innser barnets beste … Hjemme i sommerlandet sverger Ailes brødre hevn over mannen som gjorde søsteren svanger. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Lille Marit er svært syk av meslinger. De tre hjertesøstrene våker over henne dag og natt, og Aile lover seg selv at hun aldri vil forlate datteren igjen. Det må en dyrekjøpt lærepenge til før hun innser barnets beste … Hjemme i sommerlandet sverger Ailes brødre hevn over mannen som gjorde søsteren svanger. Hevnen blir alt annet enn søt. Og mens Aile gjør det hun kan for å glemme barnefaren Hans, er en ny beiler på frierføtter.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788250957336
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 6

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 05.01.2007

– En helt OK bok egentlig. Det meste handler her om Marit, Ailes lille datter, hvis fremtid er uviss. Kommer Aile til å beholde henne selv, eller velger hun en annen utvei? Ellers får vi lese en del om livet på Jakobvollen. Enkelte partier er mer spennende enn andre, men ordentlig grepet av det som skjer her blir jeg dessverre ikke. Delen om Klemet og Aile er søt og fin å lese om, jeg krysser fingrene! Jeg har heller ikke gitt opp håpet angående Stina og Johannes, og Ingrid og Aron, men den som leser får se... Dette er ikke en av de bøkene som har engasjert meg mest så langt i serien, men likevel godkjent underholdning.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forsoning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Bente Pedersen
Paperback 
109,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv