Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Forsoning

Sophies fetter Peter har reist tilbake til Tyskland, men før han dro, la han igjen noe som gjør det umulig for Henrik å bli boende under samme tak som Sophie og faren hennes. … Ingrid, Gjermund og barna er på påskebesøk hos Hilda og Olaf. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Sophies fetter Peter har reist tilbake til Tyskland, men før han dro, la han igjen noe som gjør det umulig for Henrik å bli boende under samme tak som Sophie og faren hennes. … Ingrid, Gjermund og barna er på påskebesøk hos Hilda og Olaf. Meningen er at de skal reise videre til Mattisgård, men Ingrid føler seg for dårlig til å dra, og hun forteller barna at de skal få en liten søster eller bror.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788251645676
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 32

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 09.07.2010

– Med en uventet karakters inntreden i slutten av forrige bok, så jeg for meg at handlingen i den påfølgende ville bli både hemmelighetsfull og dramatisk, og jeg gjorde meg store forhåpninger. De ble ikke innfridd her og nå, men den som smører seg med tålmodighet ... Det er nok mer i vente enn hva det kan se ut som ved første øyekast likevel. Etter forrige boks handling på liv og død ble denne boka mer rolig - men ikke kjedelig. Forsoning og gjensyn og mye å vente på og glede seg til. Karakterer med glimt i øyet og litt humor og tøys er også morsomt å lese om. Det må ikke være en stor hendelse i ethvert kapittel for at boka skal fenge, når det er lune stemninger og snikende spenning karakterene imellom. Og når det da først kommer en spenningstopp som den store som dukker opp etter rundt 100 sider, er det ekstra godt å kunne kjenne både herlig skadefryd og ivrig nysgjerrighet for følgene! Noen små, mer eller mindre dunkle frampek og framtidsvarsler er også tilstede, noe som ikke gjør funderingene mindre når det gjelder den kommende handlingen. Jeg gir "Forsoning" en god firer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forsoning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv