Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Forsvunnet

Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251645737
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Karoline 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 03.08.2010

– Nyeste bok om Karoline inneholdt mye av det jeg savnet eller gjerne skulle ha lest enda mer om i bok 3, noe som gjorde sitt til at denne leseren bare ble mer og mer fornøyd etter at boksidene ble lest og vendt om. Noen av fortidens skyggesider og karakterer kommer fram i lyset, intrigene tilspisses og planer med ulike hensikter legges. Jeg har likt Karoline fra første bok av, men jeg får også mer og mer sansen for henne, merker jeg. Hun er sprudlende og impulsiv, viser omtanke og styrke, men kan også ha stygge tanker og være bråsint og litt hevngjerrig. Flere av karakterene i serien viser seg å være mer sammensatte enn først antatt nå som handlingen har utviklet seg, og det setter jeg veldig stor pris på! Avslutningen var ikke overraskende, men det er jo spennende likevel! Og det er ikke den eneste spenningstråden som gjør at jeg gleder meg til å sette tennene i neste bok når den kommer, selv om det er akkurat den som avslutter boka. Begeistringen for serien økte noen hakk nå etter endt lesing, og nummer 4 har vært den beste leseopplevelsen så langt for min del. Fin opptur!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forsvunnet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrsa

Margit Sandemo
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Handlekurv