Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Frokost klokken 8

Det er blitt et år med store forandringer for dem alle - et år da ekte vennskap viser seg å være blant det viktigste som finnes. Hver torsdag klokken åtte møtes fire kvinner for å spise frokost. De deler sorger og gleder, oppmuntrer og støtter hverandre. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det er blitt et år med store forandringer for dem alle - et år da ekte vennskap viser seg å være blant det viktigste som finnes. Hver torsdag klokken åtte møtes fire kvinner for å spise frokost. De deler sorger og gleder, oppmuntrer og støtter hverandre.

Karen er i tjueårene og ønsker inderlig å bli skuespiller - og at foreldrene skal holde opp med å sammenligne henne med hennes utrolig praktiske søster.
Clare har nettopp vært gjennom en tøff skilsmisse. Hun drives av sinne og hevntørst - til hun får vite noe skjebnesvangert om eksmannen.
Elizabeth har i en alder av femtito nettopp blitt enke, og begynner plutselig å date - noe som innebærer å legge det gamle bak seg og gå videre.
Julia fyller snart førti. Barna er endelig i tenårene, og hun har nettopp startet sitt eget firma. Så får hun vite at hun er gravid.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150739169
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Thursdays at eight
Serie
Magiske øyeblikk

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frokost klokken 8:

Se flere

Logg inn

Handlekurv