Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjensyn

Lives første reise til Bjørgvin blir en overveldende opplevelse, med sterke inntrykk - syn, lukter og lyder - og flere mennesker enn hun har sett i hele sitt liv. Da hun får øye på en kjent skikkelse i mylderet, er alt glemt for en stakket stund. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lives første reise til Bjørgvin blir en overveldende opplevelse, med sterke inntrykk - syn, lukter og lyder - og flere mennesker enn hun har sett i hele sitt liv. Da hun får øye på en kjent skikkelse i mylderet, er alt glemt for en stakket stund. Endelig møter de to søstrene hverandre igjen.

Eirill er ikke fremmed for å ta seg byturer på egen hånd, selv om abbedissen strengt forbyr det. For det er stadig noe som trekker henne dit, for eksempel gjøglerne som har slått seg til ved Vinkjelleren. De underholder med musikk og teater, og Eirill blir stående som fjetret og se på.

Det grønne kledet ble holdt til siden av noen bak, og den største mannen Eirill hadde sett i hele sitt liv, kom ut kledd i en rød, posete kjole som likevel ble altfor stram over det hårete brystet. Han bar en spiss, gul hatt med et slags slør i tuppen, og hadde et veldig rufsete, gult skjegg. Nesen var både bred og litt flat, og da han smilte og neide mot publikum, kunne hun se at han manglet den ene fortannen.

Alle som så på, lo enda høyere da de så ham, og Eirill lo med.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202825867
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Gjensyn
Serie
Søstre 11

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjensyn:

Fanget
Ny!

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 
Angst
Ny!

Angst

Annikki Øvergård
Nedlastbar lydbok 
179,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv