BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjøglerne

Live og Alda må gå til Stupselvi for å få vasket klær, siden det er for lite vann i bekken der de vanligvis gjør det. De prater om løst og fast mens de arbeider, og stemningen er god helt til en skjorte blir tatt av strømmen, og det oppstår en kamp på liv og død. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Live og Alda må gå til Stupselvi for å få vasket klær, siden det er for lite vann i bekken der de vanligvis gjør det. De prater om løst og fast mens de arbeider, og stemningen er god helt til en skjorte blir tatt av strømmen, og det oppstår en kamp på liv og død.

Eirill har slått seg sammen med gjøglerne, og hos det fargerike følget finner hun raskt et fellesskap. De befinner seg i Gudvangen, på vei til Oslo, da Gløder Ravn får høre noe som får dem til å revurdere reiseruten sin.

- Han mente at byen var rammet av mannedau, svarte Gløder Ravn. - Han hadde hørt historier fra andre handelsmenn om at den har gjort stor skade etter at den kom til en by kalt Bristol i England i sommer. Folk dør som fluer! Og den flytter seg gjennom landet fortere enn vinden blåser!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202831790
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Gjøglerne
Serie
Søstre 12

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjøglerne:

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 
Angst
Ny!

Angst

Annikki Øvergård
Nedlastbar lydbok 
179,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv