Håp og kjærlighet i Rainier Drive - Debbie Macomber

Håp og kjærlighet i Rainier Drive

; Mona Berge (Oversetter)

Miniserie: Cedar Cove (6)

Kjære leser!
Som du kanskje har hørt, opplevde jeg nylig noe svært vondt. Min mann Seth og jeg mistet restauranten vår, The Lighthouse, i en påtent brann. Alt som er igjen nå er en forkullet askehaug. Les mer
Vår pris
129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Miniserie: Cedar Cove (6)

Kjære leser!
Som du kanskje har hørt, opplevde jeg nylig noe svært vondt. Min mann Seth og jeg mistet restauranten vår, The Lighthouse, i en påtent brann. Alt som er igjen nå er en forkullet askehaug. Seth er som besatt av å finne ut hvem som står bak ugjerningen, mens jeg helst vil glemme alt og begynne på nytt.

Den hovedmistenkte og tidligere ansatt, Anson Butler, forsvant rett etter brannen, og hans kjæreste, Allison, gjør alt for å finne beviser for at han er uskyldig. Men jeg tviler på om han virkelig er det. Hvorfor skulle han ellers forsvinne så brått fra byen?

Og vil frisøren Teri klare å håndtere det faktum at hennes nye kjæreste er mangemillionær, mens hun er vant til å leve fra hånd til munn?

Nei, nå må jeg slutte, jeg skal spise lunsj med min gamle venn Warren Saget. Vi må treffes snart, slik at jeg kan fortelle mer om alt som har skjedd i byen!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9789150738957
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: 6 Rainier drive
Format: EPUB
Filstr: 2.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger