Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hevnen

Tiden går uendelig sakte for de to som er glade i hverandre. Johan som strever med sin utdannelse i Paris, og Elise alene med ansvar for fem barn, sitt forfatterskap og uønskete beilere hjemme i Hammergaten. Les mer

119,-
Sendes innen 3 virkedager
Tiden går uendelig sakte for de to som er glade i hverandre. Johan som strever med sin utdannelse i Paris, og Elise alene med ansvar for fem barn, sitt forfatterskap og uønskete beilere hjemme i Hammergaten.

Hun skriver om mennesker hun kjenner, og om deres ublide skjebner, men plutselig befinner hun seg selv midt i en dramatisk situasjon ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788204151483
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
18 x 11 cm
Serie
Sønnavind 26

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Lene – 05.04.2009

– Jeg har hatt litt delte meninger om de siste bøkene i denne serien. Hovedsakelig liker jeg det jeg leser, men jeg føler at det til tider mangler til spenning og at vi får lese om hendelser som er ganske like som det vi tidligere har lest. I denne boken derimot synes jeg endelig at det skjer litt mer, og spenningen er tilbake. Boka begynner dramatisk med at Lort-Anders holder Hugo over rekkverket på bruen for å hevne seg mot Elise. Heldigvis går det til slutt bra med lille Hugo, men den dramatiske hendelsen følger både ham og Elise i lang tid fremover, og Hugo er redd for alle ukjente menn. I denne boka er tiden også kommet for Annas fødsel, det blir en hard og tung fødsel, men heldigvis går alt bra. Men Anna mister mye krefter, og hverdagen som småbarnsmor blir fryktelig tung for henne. Ellers er også kjærlighet et stort tema i denne boka, og dessverre er det mange som sitter skuffet igjen. Denne boka var en opptur for serien, og jeg kan avsløre at slutten er særdeles spennende. Jeg kan nesten ikke vente på å komme i gang med neste bok.

t
tonemor – 09.09.2008

– Nok en gang imponerer Frid Ingulstad med en meget velskrevet, innholdsrik og underholdende bok. Vi får lese om Elises arbeid som forfatter, om det koselige juleselskapet hos Hilda og verksmesteren, tante Ulrikke som forelsker seg og ikke minst Signe som nok ikke har gitt opp planen om at Sebastian skal arve Ringstad. Boka er ellers krydret med små historier om fargerike og spesielle personer som også lever ved elva eller som Elise møter personlig. Det er vel ikke uten grunn at Frid Ingulstad er en av de mest populære forfatterne her i Norge. Bøkene hennes er full av varme og fortellerglede, og jeg liker "Sønnavind" bedre og bedre slik som den har utviklet seg. Jeg føler også at jeg har lært mye historie og hvordan dagliglivet var for arbeiderklassen ved å lese denne serien, og jeg leser med glede mer! Slutten er ikke så spennende, i og med at jeg så for meg at noe slikt ville skje med en gang jeg leste hvor de var på vei, og forhåpentligvis ender det godt. Likevel er jeg spent på å få lese videre, og kanskje mest på å lese om Johan og Elise, slik som jeg allerede har nevnt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hevnen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv