Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjertemerket

Høstløvet faller, og Sunniva pyntes til brud. Så legger den første snøen seg, og med hest og slede reiser sjølfolket til granneøl på Øvre Li. Sunniva er full av forventning, og er lykkelig uvitende om hva gildet vil komme til å bringe. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Høstløvet faller, og Sunniva pyntes til brud. Så legger den første snøen seg, og med hest og slede reiser sjølfolket til granneøl på Øvre Li. Sunniva er full av forventning, og er lykkelig uvitende om hva gildet vil komme til å bringe. Det hun heller ikke vet, er at Johan og presten har inngått en byttehandel som gjelder Elvestad. «Johan, du må våkne! Det er noen som skriker.» Sunniva lyttet med åpen munn. «Hør!» Husbonden var ute på gulvet i et byks. «Jeg går og undersøker. Du blir her så lenge.» «Nei, jeg går med deg, Johan.» Utenfor hang månen stor og blekgul på himmelen. Skinnet tegnet digre flater med trolsk lys mellom de nattsvarte skyggene fra hus og trær. Hylet skingret igjen. «Det høres ut som om noen setter livet til,» utbrøt Johan hest, og grep hardt om hånden hennes.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202747336
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Sagaen om Sunniva 7

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

t
tonemor – 12.05.2010

– Jeg trives fortsatt veldig godt sammen med Sunniva i hennes hverdag, selv om alt ikke er enkelt eller bare fryd og gammen. Denne serien har virkelig truffet blink hos meg, og bøkene er et kjærkomment middel til litt virkelighetsflukt fra min egen hverdag. Middelalderen fascinerer meg mer og mer. Jeg har lest minst en annen middelalderserie tidligere, men jeg har ikke fått "kjent tiden på kroppen" så mye som jeg får i denne serien, synes jeg. Skildringene er levende og akkurat passe grundige. Det er noen ting jeg er litt utålmodig på å få lese mer om snart eller som jeg venter på skal utvikle seg og skje, men enn så lenge underholdes jeg godt av det som faktisk skjer i hver bok også. Det er stadig nye forviklinger og mer eller mindre store dramatiske hendelser. Kanskje ikke så mange eller dype i Hjertemerket sammenlignet med noen av de tidligere bøkene, men det er fortsatt en handling som engasjerer meg og gjør meg nysgjerrig. Spesielt avslutningen, siden den åpner for et helt nytt kapittel i Sunnivas liv.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjertemerket:

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv