Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Husfrue

På Jakobvollen er Iver godt i gang med byggingen av farens kårstue. Endelig skal Iver og Stina få styre på gården. Så skjer et uhell som får skjebnesvangre følger . Stina fortviler slik at hun bringes til Tromsø for å hvile ut. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
På Jakobvollen er Iver godt i gang med byggingen av farens kårstue. Endelig skal Iver og Stina få styre på gården. Så skjer et uhell som får skjebnesvangre følger . Stina fortviler slik at hun bringes til Tromsø for å hvile ut. I kjøpmann Rehnbergs sommerhus samler hun nye krefter . og får selskap av den kjekke bakeren Johannes, som aldri har glemt sin første kjærlighet. Aron er på vei til Amerika. I alle fall tror Ingrid det .

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788251627597
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 8

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 19.12.2007

– Etter å ha lest baksideteksten på denne boka så var det ingen stor overraskelse på meg hva som ville skje etterhvert i "Husfrue". På en måte er det trist at det skjer, og på en måte bra også. Jeg unner jo lykke til de hovedpersonene vi følger i serien, selv om det nødvendigvis fører med seg sorg og ulykke for andre. Samtidig får vi også lese mer om den mystiske gjengangeren som banker på døren på Jakobsvoll nattestid, og truslene og uhyggen dette fører med seg. Jeg liker ikke slutten, den gjorde meg trist og jeg gjør meg flere forskjellige tanker om hva som nå vil skje videre med Ingrid. De siste sidene der vi får lese om Stina gjør meg også nysgjerrig og skaper forventninger videre. Her kan mye skje virker det som! Fin/trist/spennende bok som underholdt bra. Sterk firer.

J
J – 15.03.2007

– Iver er i gang med å bygge kårstua til faren. Ting går bedre mellom Iver og Stina, og det ser ut til å ordne seg etter hvert. Men så skjer det en ulykke som rammer alle på Jakobvollen og som gir skjebnesvangre følger. Stina er veldig fortvilet og familien er alvorlig bekymret for henne. De bestemmer seg for at det beste er å sende henne til Tromsø så hun kan hvile seg og komme til hektene igjen. Hun får bo hos kjøpmann Rehnberg, men etter hvert flytter de henne til sommerhuset hans der hun får selskap av bakeren Johannes Borge som fremdeles er like forelsket i Stina.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Husfrue:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Svik

Bente Pedersen
Paperback 
109,-

Dandy

Jan Guillou
Innbundet 
363,- 399,-

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv