Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I lyst og nød i Cranberry Point

Miniserie: Cedar Cove (4)

Livet i Cedar Cove har ikke vært det samme etter at en mann døde på det lille pensjonatet Thyme and Tide. Etter politiets etterforskning kom det frem at mannens navn var Max Russell, og at han var en bekjent av Bob Beldon, eieren av pensjonatet, fra tiden deres i Vietnam. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Miniserie: Cedar Cove (4)

Livet i Cedar Cove har ikke vært det samme etter at en mann døde på det lille pensjonatet Thyme and Tide. Etter politiets etterforskning kom det frem at mannens navn var Max Russell, og at han var en bekjent av Bob Beldon, eieren av pensjonatet, fra tiden deres i Vietnam. Hvorfor han kom til Cedar Cove og hvem som drepte ham, er derimot fortsatt et mysterium.

Men det skjer mer i Cedar Cove. Jon Bowman og Maryellen Sherman skal gifte seg, og Maryellens mor, Grace, har sin del av mannlige oppvartere. Det vanskelige spørsmålet er hvem hun skal velge. Olivia er dessuten tilbake fra bryllupsreisen, og det virker som om hennes mor Charlotte også har funnet en mann. Hvor positivt innstilt datteren er til det, er imidlertid et annet spørsmål.

Det er mye sladder å fortelle, men det er ikke plass til alt her. Så slå deg ned med en kopp kaffe og kake og les!

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150735635
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
44 Cranberry Point
Serie
Cedar Cove 4
Magiske øyeblikk

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I lyst og nød i Cranberry Point:

Se flere

Logg inn

Handlekurv