Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innhentet av fortiden

Anna og Nikolai drar til barneasylene i Kristiania for å lete etter Liv. Når de kommer hjem har ungene fått vondt i magen. Anna gir dem Magdas blåbærsaft, men den gjør bare vondt verre. En kveld kommer en ung kvinne og sønnen hennes på døren. Les mer

119,-
Sendes innen 3 virkedager
Anna og Nikolai drar til barneasylene i Kristiania for å lete etter Liv. Når de kommer hjem har ungene fått vondt i magen. Anna gir dem Magdas blåbærsaft, men den gjør bare vondt verre. En kveld kommer en ung kvinne og sønnen hennes på døren. Kvinnen påstår at det er Nikolai som er faren til gutten.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
254
ISBN
9788202295844
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
18 x 11 cm
Serie
Flammedans 26

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 14.03.2009

– Fortiden sin kan ingen rømme fra, og akkurat det får Nikolai - og dermed også Anna - merke på kroppen i denne boka. Olines sinnstilstand blir heller ikke bedre, og hatet og hevngjerrigheten vokser. Det ligger an til et veldig dramatisk oppgjør... Innhentet av fortiden har handling som fortsatt engasjerer meg, og boka ble slukt på kort tid som vanlig. Jeg synes det er passe fremgang i alle historiene, og er glad for at det skjer flere uventede ting her også som gir handlingen et ekstra løft. Og jeg er spent på hva resultatet vil bli når det gjelder flere saker. Fortsatt har Flammedans mye å by på, og for min del må serien gjerne vare i mange bøker til. Det virker som forfatteren har mye god fantasi og mange idéer, så bøkene fremover fortsetter forhåpentligvis i samme stil som de bøkene som allerede er utgitt. Slutten er gruelig spennende og utrolig nervepirrende, og nå som jeg er à jour med utgivelsene i serien er det ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet til mars. Sukk! Heldigvis har jeg et lager med andre bøker å ta av så lenge.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innhentet av fortiden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv