Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Jul i Sandøsund

en roman

Sofie elsker livet som bokhandler og kaféeier på brygga i Sandøsund, der venninnen Linn hjelper til når hun ikke oversetter bøker.
Da tante Agathe flytter til Spania og et kollektiv for kulturelle damer, gir hun bort den knirkete, gamle villaen sin i gave til Sofie. Les mer

179,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Sofie elsker livet som bokhandler og kaféeier på brygga i Sandøsund, der venninnen Linn hjelper til når hun ikke oversetter bøker.
Da tante Agathe flytter til Spania og et kollektiv for kulturelle damer, gir hun bort den knirkete, gamle villaen sin i gave til Sofie. Hun kaster seg over julepynt, sylte, fattigmann og jule-yuccaer med god hjelp av faren og Marcel, som driver verdens hyggeligste hotell.
Men hotellets nye kokk, Francois, får Sofies julehjerte til å banke i takt med Linns mandelhakking. Litt synd at Sofies raffe søster, Tilde, også liker ham. Francois har en fortid, men den mest spennende fortiden - og framtiden - kan ligge i plankene på Sofies nye hus.

Medlemsvurdering:
Jeg oppdaget forfatteren Lene Lauritsen Kjølner ved juletider. Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt om henne før, men jeg må si at jeg ble positivt overrasket. For noen koselige bøker hun skriver! Jeg kommer nok til å kjøpe flere av dem. Anbefales hvis man er ute etter noe hyggelig å lese. Hvis jeg skulle peke på en enste ting som et minus, så må det være at det er en god del ordfeil i boken. Har man ingen til å lese korrektur? Jeg er filolog og er opptatt av språket. Det er mulig at jeg er noe pirkete, men jeg synes at det skjemmer boken litt ved at det er en del feil. Alt i alt vil jeg likevel gi boken høyeste karakter, for makan til kosebøker skal man lete lenge etter.

Inger Amalie

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fagervik forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
361
ISBN
9788293768166
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 13 cm
Serie
Sjøstjernen 1
Julekalender: Jul i Sandøsund 1-24

Kunders vurdering

I
Inger Amalie – 24.02.2023

– Jeg oppdaget forfatteren Lene Lauritsen Kjølner ved juletider. Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt om henne før, men jeg må si at jeg ble positivt overrasket. For noen koselige bøker hun skriver! Jeg kommer nok til å kjøpe flere av dem. Anbefales hvis man er ute etter noe hyggelig å lese. Hvis jeg skulle peke på en enste ting som et minus, så må det være at det er en god del ordfeil i boken. Har man ingen til å lese korrektur? Jeg er filolog og er opptatt av språket. Det er mulig at jeg er noe pirkete, men jeg synes at det skjemmer boken litt ved at det er en del feil. Alt i alt vil jeg likevel gi boken høyeste karakter, for makan til kosebøker skal man lete lenge etter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul i Sandøsund:

Vivian

Hege Norman-Stormbringer
Paperback 
179,-

Katherine

Hege Norman-Stormbringer
Nedlastbar lydbok 
169,-
 

Solveig

Hege Norman-Stormbringer
Nedlastbar lydbok 
169,-
 

Frøya

Hege Norman-Stormbringer
Paperback 
179,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv