Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kjærlighetens magi

Fay og David krangler så busta fyker, men egentlig elsker de hverandre dypt og inderlig. - Jeg elsker deg, sa hun. - Det er bare derfor jeg blir så sint. David bøyde seg over bordet og kysset henne. - I så fall får jeg vel venne meg til temperamentet ditt, for du og jeg skal leve lenge sammen. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fay og David krangler så busta fyker, men egentlig elsker de hverandre dypt og inderlig. - Jeg elsker deg, sa hun. - Det er bare derfor jeg blir så sint. David bøyde seg over bordet og kysset henne. - I så fall får jeg vel venne meg til temperamentet ditt, for du og jeg skal leve lenge sammen. Hele livet håper jeg. Han tok gaffelen og spiddet en bit omelett som han så puttet i munnen hennes. - Jeg elsker deg også, sa han. - Herfra og til evigheten. Fay tygget, svelget og lo. - Er det et frieri?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202772000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Nordlys 7

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 20.12.2008

– Jeg hadde aldri ventet meg at det var nede i Tyskland at dette møtet endelig ville skje, men jeg liker absolutt at det skjer på denne måten. Spesielt fordi jeg får lest om forholdene der nede og hvordan det var på den tiden (noe jeg vet lite om, i bunn og grunn), og også fordi det da legger litt hindringer for de to elskede. Alt skal jo ikke være rosenrødt og lettvindt. Utenom dette møtet og følgene av det får vi lese mer om June og Seamus og familien i Irland og også om de andre søsknene. Den eneste som er utelatt i denne boka er vel Connie, men jeg regner med at hun kommer sterkere tilbake i neste bok. Og det er egentlig greit at ikke alle personene er med hele tiden, persongalleriet er stort og det kunne fort blitt litt hesblesende om alle skulle fått et eget kapittel eller to i boka. Uansett, jeg likte boka, og jeg koste meg med den da jeg lå langflat på sofaen og leste. Slutten er også irriterende spennende (jeg hadde det nok litt i bakhodet at det kunne ende slik, men likevel ... jeg blir nysgjerrig!), og jeg har forventninger til neste bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjærlighetens magi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv