Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjærlighetens pris

Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251645713
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Karoline 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 01.07.2010

– Etter en ganske uventet hendelse som avslutning i førsteboka var forventningene nå merkbart tilstede før lesingen av bok to. Ville den også ha handling som fanget oppmerksomheten, eller ville det hele koke bort i en forventet utvikling? "Kjærlighetens pris" starter i alle fall godt, et lite tidshopp kaster oss rett inn i vissheten om følgene ... Også senere i boka spoler man over uviktigheter og dager der ikke noe spesielt skjer, slik at man sitter igjen med en jevn utvikling framover fra første til siste side uten at det føles heseblesende. Om alt ikke er like spennende til enhver tid, så blir det i alle fall ikke intetsigende og tregt på noe vis. Månedene flyr avgårde. Det største spenningsmomentet var i begynnelsen de nevnte følgene og Karolines avgjørende valg, men etter hvert blir det mer interessant å lese om andre forhold også som har med gården og livet i Sør-Varanger å gjøre. Som edle metaller, blant annet ... Avslutningen bringer med seg en liten overraskelse, og det er lett å skjønne at det nå brygger opp til storm og forviklinger på Furulund! Neste bok heter jo - passende nok - "Truende skyer", og jeg følger lett med over til nummer tre også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjærlighetens pris:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uglen

Samuel Bjørk
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv