Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Livsarven

Olai er i sorg etter å ha sett Selja forsvinne i det frådende vannet. Han leter desperat langs elvebredden, men ingen kan vel overleve slike vannmasser? For tante Una er det bare én ting å gjøre .... Brått trakk hun den skarpe kniven og skar seg selv i håndflaten. Les mer

109,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Olai er i sorg etter å ha sett Selja forsvinne i det frådende vannet. Han leter desperat langs elvebredden, men ingen kan vel overleve slike vannmasser? For tante Una er det bare én ting å gjøre .... Brått trakk hun den skarpe kniven og skar seg selv i håndflaten. Blodet dryppet over Seljas bryst, og med stor nøyaktighet siktet Una igjen med den skarpe spissen. Denne gangen mot Selja.

Medlemsvurdering:
Detaljinnsikt i både gårdsdrift, seterliv og gruvedrift, og med karakterer som presenterer fortellingen på en interessant og spennende måte blir dette en god leseopplevelse. Har blitt stor tilhenger av denne serien. Anbefales!

Hege

Detaljer

Forlag
Schibsted
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251692014
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Eikegården 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hege – 06.11.2015

– Detaljinnsikt i både gårdsdrift, seterliv og gruvedrift, og med karakterer som presenterer fortellingen på en interessant og spennende måte blir dette en god leseopplevelse. Har blitt stor tilhenger av denne serien. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livsarven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv