Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lys og skygge

Annine og Micha tar toget nordover, og selv om det er vanskelig å rive seg løs fra hverandre, får Micha endelig sett hvor vakkert hans nye land er.

Nå fikk han beundret jordbruksbygdene på Romerike, langs Mjøsa og oppover Gudbrandsdalen. Les mer

119,-
Sendes innen 3 virkedager
Annine og Micha tar toget nordover, og selv om det er vanskelig å rive seg løs fra hverandre, får Micha endelig sett hvor vakkert hans nye land er.

Nå fikk han beundret jordbruksbygdene på Romerike, langs Mjøsa og oppover Gudbrandsdalen. Annine pekte og forklarte. - Årsaken til at gårdene ligger i flere etasjer i nordskråningen, er at dette er dalens solside. De høyest beliggende gårdene ligger opp mot åtte hundre meters høyde.

- Imponerende, sa Micha.

Etter at de byttet tog på Dombås, gjentok han det med enda større iver.

- Imponerende, sa Micha da de kjørte Raumabanen med panoramautsikt til Trolltindane med de fantastiske fjellformasjonene hvor toget passerte rett under Trollveggen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
253
ISBN
9788202737535
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
18 x 11 cm
Serie
Nordlys 11

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 02.06.2009

– Det ser ut som om det meste er på vei til å ordne seg nå eller allerede har gjort det, både når det gjelder kjærlighet og andre problemer. Men ikke riktig alt selvfølgelig - noen utfordringer og vanskelige valg må det være, ellers hadde de 220 sidene blitt lange, selv om det er godt å lese om gode tider også. Samtidig får vi endelig stilnet nysgjerrigheten når det gjelder Aslak og Niillas, og hvilken historie de to guttene skjuler. Det kommer også mer mystikk og overnaturlighet inn i "Lys og skygge". Annine sliter med evnene sine og hvordan hun skal takle dem. Hun får kontakt med personer som har vært døde i årevis i drømmene sine, og sliter veldig. Jeg er svak for overnaturlig handling i seriebøker, og jeg synes bitene som handler om dette har vært et fint krydder i serien de gangene det har dukket opp. Mot slutten av boka bygges spenningen kraftig opp i vekslingen mellom to ganske forskjellige situasjoner, som begge kan se ut til å ha endt eller vil ende med forferdelse og sorg. Man får dermed ekstra mye å tenke på og spekulere i frem til neste bok. En sterk firer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lys og skygge:

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv