Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mørke skyer

Livet som innejente på Storset er faktisk til å holde ut, synes Synnøve, hadde det ikke vært for at Lars Storset er ute etter henne hele tiden. Frøken Meissner gjør alt hun kan for å beskytte henne, men selv frøkenens makt har sine grenser. Les mer

119,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Livet som innejente på Storset er faktisk til å holde ut, synes Synnøve, hadde det ikke vært for at Lars Storset er ute etter henne hele tiden. Frøken Meissner gjør alt hun kan for å beskytte henne, men selv frøkenens makt har sine grenser.

Bent blir anklaget for å ha knivstukket Lars, og blir lagt i lenker på lensmannsgården. Synnøve får besøke kjæresten, men verken lensmannen eller Lars ser på visittene hennes med blide øyne.

Synnøve skjøv opp døren og gikk inn. Det luktet kaldt og muggent der inne, og hun måtte venne øynene til mørket før hun virkelig kunne se ham.

Bent satt i hjørnet, rett på gulvet. Ansiktet var som en blek oval, og det raslet i jern når han beveget seg. Hun satte seg på huk foran ham og strøk ham fort over kinnet. - Å Bent, at det skulla ga slik!

- Det e ikkje godt å vetta kålles det går, dråkja. Lensmannen mumla nåkkå om Tukthuset i Trondhjem

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202434601
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Serie
Lokketoner 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørke skyer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv